Gå til hoved indhold

Gentofte Plejeboliger og Dagcentre

Vi er en del af en stor organisation med mange kompetencer og muligheder.

Kløckershave hører under kommunens område Gentofte Plejeboliger og Dagcentre under Pleje og Sundhed, der består af syv plejeboliger, to dagcentre og et daghjem. Tilsammen bor 583 borgere i kommunens plejeboliger, og der er 530 fuldtidsmedarbejdere i plejeboligerne.

Vi er altså en del af et større fællesskab med mange forskellige resurser og kompetencer. Vi kan planlægge uddannelse af vores medarbejdere i fællesskab, og vi hjælper hinanden både i det praktiske arbejde og med mere overordnede faglige spørgsmål og indsatser.

I Gentofte Kommune og i Sundhed og Pleje arbejder vi desuden ud fra tanken om den lærende organisation. En tilgang og måde for medarbejdere og ledere at dele viden og erfaring på tværs af enheder, fx for at styrke trivsel og læring samt faglig og personlig kompetenceudvikling.

Faglige konsulenter er ansat på tværs i Pleje og Sundhed. De arbejder eksempelvis med demens samt pleje og lindring i den sidste tid. Konsulenterne laver retningslinjer for hygiejne og medicinhåndtering og planlægger temadage og udviklingsprojekter lokalt og i fællesskab. En del af administrationen i Pleje og Sundhed deler alle, så vi bruger resurserne bedst muligt.