Gå til hoved indhold

Boligerne

Kløckershave er beskyttede plejeboliger.

Vi har 50 lejligheder, der fordelt på seks bygninger A, B, C, D, E og F. Ud over selve boligen skal du betragte fællesarealet som en del af din bolig.

Etværelseslejlighederne er i gennemsnit på 34 kvadratmeter og består af en entré med indbyggede skabe, en opholdsstue og en køkkensektion med to kogeplader og et køleskab. Badeværelset har toilet, bruser og indbygget spejl.

Der er telefon- og tv-stik, medicinskab, postkasse samt nødkaldssystem. 

Toværelseslejlighederne er i gennemsnit på 52 kvadratmeter, hvor stuen er adskilt fra soveværelset med en skillevæg i træ.

Lejlighederne har forskellige ruminddelinger og udtryk, så de fremstår med hver deres særpræg. Det giver plads til individuel og personlig indretning.

Det er muligt selv at etablere netværksadgang i egen bolig via eget abonnement. I klubben og i kaffestuen er der gratis trådløst netværk.

Blok A, B, E og F har altaner i varierende størrelse, og enkelte boliger har egen terrasse ind mod en stor fælles gårdhave. Til hver blok hører en fælles opholdsstue, hvor man kan mødes omkring forskellige aktiviteter.

Se video om boligerne

Indflytning

Når du skal flytte ind, er der mange praktiske ting at tage stilling til. Derfor bliver du og dine pårørende tilbudt et hjemmebesøg . På mødet taler vi blandt andet om dine daglige vaner og præferencer. Det kan være en god idé, at du inviterer dine pårørende med til mødet.

Læs om alt det praktiske vedrørende indflytningen i linket øverst på siden.

Læs mere om indflytning