Gå til hoved indhold

Aktiv hverdag

Når du er aktiv, øger du din livskvalitet og sundhed.

Vi tilbyder træning og rehabilitering til borgere, der ikke længere har så let ved at klare de daglige gøremål selv.
Målet er, at du genvinder eller fastholder dit fysiske funktionsniveau bedst muligt.

På Kløckershave tænker vi træning og rehabilitering ind i dagligdagen med fokus på dine interesser og det, der giver dig glæde, både mentalt og fysisk.

I løbet af ugen er der forskellige tilbud, som du kan deltage i. Vi forsøger at dække så bredt som muligt, så der altid er noget, der appellerer til den enkelte.

I klubben er der tilknyttet aktivitetsmedarbejdere, som i samråd med Klubbens brugere planlægger tilbuddene, fx:

  • musik,
  • petanque,
  • lokalhistorie,
  • film,
  • oplæsning,
  • fællessang,
  • foredrag,
  • it (computer og iPad kan benyttes i klubben).

Fester og arrangementer

Vi afholder fester såsom påskefrokost og julefrokost, der er forbeholdt beboerne, samt sommerfest og jule- og nytårsarrangementer. Pårørende inviteres med til nogle af festerne.

Kløckershave har en handikapvenlig minibus, som vi benytter til mange spændende og inspirerende udflugter, fx museumsbesøg, en tur til havnen for at købe fisk eller til en udstilling.

Motion

Vi arrangerer gåture og gymnastik, læs om tid og sted i Kløckershave Nyt. Desuden kan du låne motionscyklerne, som står i ’Biffen’.

Vi har også to richaws og en duocykel, som vi cykler på ture med. Pårørende der gerne vil cykle med deres beboer på Kløckershave, kan låne cyklerne.

Blandt andet i Mitchellstræde 5A er der nærgymnastik. Ring til motionskonsulent Mikael Bellesso Noes, telefon 39 98 88 23, for at høre om de mange muligheder for at deltage i motion.

Gudstjeneste
Der bliver afholdt gudstjeneste hver første torsdag i måneden i Udsigten. Tidspunkt for gudstjenesten og den pågældende præst finder du i vores husavis, Kløckershave Nyt.

Flere aktiviteter

Læs om flere aktiviteter på kommunens hjemmeside i linket herunder.

Læs om aktiviteter i kommunen