Aktiv hverdag

Når du er aktiv, øger du din livskvalitet og sundhed.

Male.

Gentofte Kommunes indsatsområde 'Træn dig Fri' betyder, at kommunen tilbyder træning og rehabilitering til borgere, der ikke længere har så let ved at klare de daglige gøremål selv.

Målet er, at borgerne genvinder eller fastholder deres fysiske funktionsniveau bedst muligt.

På Kløckershave tænker vi Træn dig Fri – altså træning og rehabilitering – ind i dagligdagen med fokus på dine interesser og aktiviteter, der giver dig glæde, både mentalt og fysisk.

Faste aktiviteter

I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter på Kløckershave, som du kan deltage i. Vi forsøger at dække så bredt som muligt, så der altid er en aktivitet, der appellerer til den enkelte.

Beboerne har stor indflydelse på aktiviteterne.

I ’klubben’ er der tilknyttet aktivitetsmedarbejdere, som tilbyder forskellige former for aktiviteter fx:

  • musik
  • petanque
  • lokalhistorie
  • film
  • oplæsning
  • fællessang
  • foredrag
  • it (computer og iPad kan benyttes i klubben).

Udflugter

Kløckershave har en handicapvenlig minibus, som vi benytter til mange spændende og inspirerende udflugter, fx til kunstudstillinger og lignende.

Fester

Vi afholder fester såsom påskefrokost og julefrokost, der er forbeholdt beboerne, samt sensommerfest og jule- og nytårsarrangementer. Pårørende er velkomne til at deltage i julefrokosten.

Motion

Vi arrangerer gåture og gymnastik, læs om tid og sted i Kløckershave Nyt. Desuden kan du låne motionscyklerne, som står i ’Biffen’.

Kløckershave er med i projektet ’Cykling uden alder - Alle har ret til vind i håret’. Læs mere i linket næstøverst på siden.

Blandt andet i Mitchellstræde 5A er der nærgymnastik. Ring til motionskonsulent Mikael Bellesso Noes, telefon 39 98 88 23, for at høre om de mange muligheder for at deltage i motion.

Gudstjeneste

Der bliver afholdt gudstjeneste på Salem månedligt. Tidspunkt for gudstjenesten og den pågældende præst finder du i vores husavis, Kløckershave Nyt.

Flere aktiviteter

Læs om flere aktiviteter på kommunens hjemmeside i linket øverst på siden.